Опис
Інформація для замовлення
На пиві можна побачити такі проблемні зони:
- зовнішня мийка та дезінфекція технологічного обладнання, ємностей, резервуарів, трубопроводів, комунікацій тощо вручну, з використанням пінної технології, замочуванням та іншими способами;
- внутрішня мийка та дезінфекція обладнання, ємностей, танків, резервуарів, збірників, трубопроводів, комунікацій, фільтрів, блоків розливу, варильних апаратів, стерилізаторів тощо. методом заповнення, прокачування, циркуляції, із застосуванням установок безрозбірної мийки (CIP);
- мийка та дезінфекція тари, автомобільних і залізничних цистерн, резервуарів для зберігання і транспортування продукту, транспортних засобів різними методами миття, зокрема із застосуванням пінної технології;
- прибирання та дезінфекція виробничих площ (полови, стін тощо);
- «холодна» дезінфекція технологічного обладнання методом циркуляції, заповнення з використанням засобу на основі надуксусної кислоти;
- мастило, мийка та дезінфекція конвеєрних стрічок транспортерів;
- мийка скляної тари й очищення плямокойчних машин від забруднень;
- очищення від пивного каменю технологічних ємностей із використанням різних методів, зокрема пінної технології;
- очищення від накипу теплоенергетичного та водонагрівального обладнання;
- очищення та дезінфекція сантехнічного обладнання, душових і ванних кімнат, якісне прибирання адміністративних приміщень;
- мийка та дезінфекція рук персоналу;
- дотримання гігієнічних норм у столових підприємствах.
- Ціна: Ціну уточнюйте