• розчиняє та диспергує жирові та білкові забруднення
• Широка бактерицидна та протигрибкова дія
• Не залишає запаху
• Містить сполуки, що зволожують шкіру рук
ЗАСТОСУВАННЯ
Рідкий нейтральний продукт для гігієнічного миття й дезінфекції рук, що мають контакт із харчовими продуктами.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
Взяти ок. 2 мл мила, потім втирати в руки впродовж ок. 60 секунд.
Після використання сполоснути руки водою, придатною для пиття.
МИКРОБИОЛОГИЧЕСКИЙ СПЕКТР
Гігієнічна дезінфекція рук,
згідно з PN-EN 12054: 1995 і PN-EN 1499: 2000
Фізико-хімічні властивості
Щильність при 20 ⁇ C, г/см3 1.02 ± 0.05
pH продукту (у співвідношенні 1%) 5.5 ± 0.5
Здатність до піноутворення Висока
Температура замерзання <0 ⁇ C
Зберігання 5 °C до 35 °C
- Ціна: 250 ₴