Кошик
ТОВ «ВІКТОРИ ПЛЮС»
+380 (50) 353-50-97
+380 (99) 469-43-71
+380 (96) 988-84-42

Проблемні зони на птиціфабрику

Проблемні зони на птиціфабрику

Ціну уточнюйте

  • В наявності
+380 (50) 353-50-97
Менеджер
  • +380 (99) 469-43-71
  • +380 (96) 988-84-42

Замовлення тільки за телефоном

Проблемні зони на птиціфабрику
Проблемні зони на птиціфабрику
Ціну уточнюйте
В наявності
+380 (50) 353-50-97
Менеджер
  • +380 (99) 469-43-71
  • +380 (96) 988-84-42
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

1

  1. дезінфекція тушок птиці методом охолодження в крижаній воді "ледяної ванни".

  2. дезінфекція та мийка яєць у виробництві яєчних продуктів, дезінфекція інкубаційних яєць.

  3. мийка та дезінфекція технологічного обладнання для перероблення птиці та виробництва яєчних продуктів;

  4. очищення обладнання для теплового оброблення птиці та субпродуктів (варювальні котли, форми, ванни, бланширувальники, термокоагулятори, апарати для витоплення жиру);

  5. мийка коптильних камер, видалення нагарів, димових смол і жиру;

  6. видалення застарілих мінеральних і жирових відкладень, іржі, водного каменю з поверхонь технологічного обладнання та трубопроводів;

  7. очищення від накипу та залишків продукту з теплоенергетичним і водонагрівальним обладнанням, теплообмінників, автоклавів, стерилізаторів, випарних установок та апаратів;

  8. мийка та дезінфекція ємностей, інвентарю, тари, інструментів;

  9. мийка та дезінфекція холодильних приміщень, автотранспорту, підіймально-транспортного обладнання, конвеєрів, транспортерів, трубопроводів тощо;

  10. мийка та дезінфекція поїлок, клітин та інкубаційних камер;

  11. профілактика стоків у виробничих цехах (профілактика накопичень, видалення оливо-жирових відкладень у каналізаційних стоках і жироловках);

  12. прибирання та дезінфекція виробничих і складських приміщень;

  13. очищення та дезінфекція сантехнічного обладнання, душових; якісне прибирання адміністративних приміщень;

  14. прання спецодягання;

  15. мийка та дезінфекція рук персоналу;

  16. дотримання гігієнічних норм у столових підприємств (мийка посуду, обладнання).

  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner