Проблемні зона на редприятках кондитерської та хлібопекарської пахвовни
Опис
Інформація для замовлення
На на рекомендаціях кондитерської та хлібопекарної пахвовни можна виділити такі проблемні зони:
- Зовнішня мийка та дезінфекція технологічного обладнання, ємногенераторів, резервуарів, танків, трубопроводів, комунікацій тощо вручну, з використанням пінної технології (піногенератор), замочуванням та іншими способами.
- Внутрішня мийка та дезінфекція обладнання: ємностей, танків, резервуарів, збірників, трубопроводів, гомогенізаторів, змішувачів, пастеризаторів, варильних котлів, апаратів, дозаторів, фасувальних автоматів тощо методом заповнення, циркуляції, із застосуванням установок безрозбірний мойки (CIP).
- Мийка та дезінфекція тари, інвентаря, посуду, резервуарів для зберігання і транспортування сировини та продукту, різними методами миття, зокрема із застосуванням пінної технології.
- «Холодна» дезінфекція технологічного обладнання та трубопроводів методом циркуляції (CIP-миття), заповнення з використанням дезінфікувального засобу на основі надуксусної кислоти.
- Очищення мийних машин і ванн від забруднень.
- Очищення систем вентиляції від жирових забруднень, нагарів і кіптяви.
- Видалення нагарів із печей і дек, виготовлених із лужностійких матеріалів.
- Очищення від накипу теплоенергетичного та водонагрівального обладнання;
- Прибирання та дезінфекція виробничих площ і складських приміщень, якісне прибирання адміністративних приміщень.
- Очищення та дезінфекція сантехнічного обладнання, душових і ванних кімнат.
- Мийка та дезінфекція рук персоналу.
- Дотримання гігієнічних норм у столових підприємствах.
- Ціна: Ціну уточнюйте