Кошик
ТОВ «ВІКТОРИ ПЛЮС»
+380 (50) 353-50-97
+380 (99) 469-43-71
+380 (96) 988-84-42

Проблемні зона на редприятках кондитерської та хлібопекарської пахвовни

Проблемні зона на редприятках кондитерської та хлібопекарської пахвовни

Ціну уточнюйте

  • В наявності
+380 (50) 353-50-97
Менеджер
  • +380 (99) 469-43-71
  • +380 (96) 988-84-42

Замовлення тільки за телефоном

Проблемні зона на редприятках кондитерської та хлібопекарської пахвовни
Проблемні зона на редприятках кондитерської та хлібопекарської пахвовни
Ціну уточнюйте
В наявності
+380 (50) 353-50-97
Менеджер
  • +380 (99) 469-43-71
  • +380 (96) 988-84-42
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

На на рекомендаціях кондитерської та хлібопекарної пахвовни можна виділити такі проблемні зони:

  1. Зовнішня мийка та дезінфекція технологічного обладнання, ємногенераторів, резервуарів, танків, трубопроводів, комунікацій тощо вручну, з використанням пінної технології (піногенератор), замочуванням та іншими способами.
  2. Внутрішня мийка та дезінфекція обладнання: ємностей, танків, резервуарів, збірників, трубопроводів, гомогенізаторів, змішувачів, пастеризаторів,  варильних котлів, апаратів, дозаторів,  фасувальних  автоматів тощо методом заповнення,   циркуляції, із застосуванням установок  безрозбірний  мойки (CIP).
  3. Мийка та дезінфекція тари, інвентаря, посуду,  резервуарів для зберігання і транспортування сировини та продукту, різними методами миття, зокрема із застосуванням пінної технології.
  4. «Холодна» дезінфекція технологічного обладнання та трубопроводів методом циркуляції (CIP-миття), заповнення з використанням  дезінфікувального засобу на основі надуксусної кислоти.
  5. Очищення мийних машин  і ванн від забруднень.
  6. Очищення систем вентиляції від жирових забруднень, нагарів і кіптяви.
  7. Видалення нагарів із печей і дек, виготовлених із лужностійких матеріалів.
  8. Очищення від накипу теплоенергетичного та водонагрівального обладнання;
  9. Прибирання та дезінфекція виробничих  площ  і складських приміщень, якісне прибирання адміністративних приміщень.
  10. Очищення та дезінфекція сантехнічного обладнання, душових і ванних кімнат.
  11. Мийка та дезінфекція рук персоналу.
  12. Дотримання гігієнічних норм у столових підприємствах.
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner