Опис
Інформація для замовлення
Наперешкодах із консервною промислом можна виділити такі проблемні зони:
- Зовнішня мийка та дезінфекція технологічного обладнання, ємногенераторів, резервуарів, танків, трубопроводів, комунікацій тощо вручну, з використанням пінної технології (піногенератор), замочуванням та іншими способами;
- Внутрішня мийка та дезінфекція обладнання: ємностей, танків, резервуарів, збірників, трубопроводів, гомогенізаторів, змішувачів, пастеризаторів, варильних апаратів, дозаторів, розливних і фасувальних автоматів тощо методом заповнення, циркуляції, із застосуванням установок безрозбірний мойки (CIP);
- Мийка та дезінфекція тари, резервуарів для зберігання і транспортування продукту, транспортних засобів різними методами миття, зокрема із застосуванням пінної технології;
- «Холодна» дезінфекція технологічного обладнання й трубопроводів, мийка та дезінфекція плодів і овочів методом занурення, циркуляції (CIP-миття), заповнення з використанням дезінфікувального засобу на основі надуксусної кислоти;
- Мастило, мийка та дезінфекція конвеєрних стрічок транспортерів;
- Мийка скляної тари й очищення мийних машин і ванн від забруднень;
- Очищення від накипу теплоенергетичного та водонагрівального обладнання;
- Прибирання та дезінфекція виробничих площ і складських приміщень (полови, стін, стель тощо);
- Очищення та дезінфекція сантехнічного обладнання, душових і ванних кімнат, якісне прибирання адміністративних приміщень;
- Мийка та дезінфекція рук персоналу;
- Дотримання гігієнічних норм у столових підприємствах.
- Ціна: Ціну уточнюйте